KONTTORIFORUM

Palvelumme yrityksille

Yhteystiedot

PALVELUT YRITYKSILLE

Tarjoamme yritysasiakkaille eri vaihtoehtoja toimistotarvikkeiden sujuvaan hankintaan. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.

Hyllytyspalvelu

Tarjoamme Salossa yritysasiakkaillemme hyllytyspalvelua. Hyllytyspalvelu tarkoittaa käytännössä toimistotarvikevaraston hoidon ulkoistamista. Asiakkaan ei tarvitse erikseen tilata tuotteita meiltä, vaan huolehdimme siitä, että asiakkaalla on aina käytössään riittävästi tarvitsemiaan tuotteita. Tuotteiden hankinta ei sido henkilökuntasi aikaa, kun hyllytyspalvelumme hoitaa tuotteiden lisäämisen tarvikevarastoon automaattisesti. Sovimme yhdessä asiakkaan kanssa hyllytyspalveluun kuuluvat tuotteet ja täydennysaikataulun. Toimistotarvikkeiden lisäksi valikoimaan voidaan sisällyttää esim. kahviotuotteita, pehmopapereita ja siivousaineita. Saatte myös hyllytyspalvelun perusvalikoiman ulkopuoliset tuotteet helposti paikanpäälle sähköpostitse tilaamalla. 

Kysy lisää hyllytyspalvelustamme

Hyllytyspalvelun edut yrityksellesi

  • Henkilökohtainen palvelu

  • Työaikaa säästyy

  • Ei huolta tarvikkeiden loppumisesta

  • Ei raskaita kantamisia

  • Ei toimituskuluja

  • Yksi keräyslasku

Kuljetuspalvelu

Kuljetuspalvelumme toimittaa yritysasiakkaidemme tilaamat tuotteet Salossa suoraan asiakkaalle. Näin asiakkaalta säästyy aikaa ja vaivaa. Kuljetuspalvelu sopii erityisesti painavien tai tilaa vievien tuotteiden kuljettamiseen. 

 

Voit tilata tuotteet sähköpostitse tai sivuston yhteydenottolomakkeen kautta myös aukioloaikojen ulkopuolella, ja me huolehdimme tavaroiden toimituksen haluamaasi osoitteeseen. Toimituspäiviä on kaksi kertaa viikossa tai voimme kuljettaa tuotteet erikseen sovittuna aikana.

 

Kuljetuspalvelun hinta

Salossa kuljetuspalvelun (max. 10 km keskustasta) hinta on 15 €/toimitus. Pidemmistä kuljetuksista tai muista toimituksista sovitaan asiakkaan kanssa erikseen. 

Kysy lisää kuljetuspalvelustamme

Kuljetuspalvelun edut yrityksellesi

  • Henkilökohtainen palvelu

  • Työaikaa säästyy

  • Ei raskaita kantamisia

  • Tuotteiden tilaus silloin, kun haluat

Yritystili 

Voimme tehdä yritykselle oman laskutilin, jolloin yritys välttyy useilta pieniltä kuiteilta.  Osto-oikeuden omaavat työntekijät voivat käydä ostamassa tuotteita yritystilille ja yritys saa ostoista ns. koontilaskun.  

Painatuspalvelu

Kauttamme saat myös yksilöllisen painatuksen ostamiisi tuotteisiin, esimerkiksi logolla varustetut mapit. Painatusasioissa teemme yhteistyötä paikallisen yrityksen kanssa.

Asiantunteva ja asiakkaita palveleva henkilökunta

Meille on tärkeää henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu. Haluamme löytää asiakkaan eduksi toimivan, parhaan mahdollisen ratkaisun. Tunnemme hyvin monenlaiset toimistossa ja työpaikoilla tarvittavat tuotteet, joten voimme auttaa asiakasta hankalassakin tilanteessa. Jos et tiedä minkälaisen värikasetin tarvitset tulostimeen tai miten ratkaista säilytysongelma, tule käymään tai soita meille. Autamme asiakkaitamme löytämään juuri tarvitsemansa tuotteen.

 

Ota yhteyttä!